MULAKAN BISNES DROPSHIP DENGAN IMAN

Tiada inventori diperlukan.

Tambahkan produk terus ke troli shopping anda di laman web kami dan hantarkan kepada pelanggan anda - dengan beberapa klik sahaja.

DAFTAR SEKARANG

100% Dijamin Selamat. Tiada kredit kad diperlukan

Pelbagai Produk untuk Dijual

Kami membekalkan pelbagai jenis dan design jam digital Muslim. IMAN Alhdara adalah pengeluar jam azan yang diakui berkualiti baik dengan sokongan servis berterusan sejak tahun 1992.

Proses Penghantaran Automatik

Apabila anda menerima pesanan dari pelanggan, anda cuma perlu membuat pembayaran melalui laman web kami. Pihak IMAN akan kirimkan kepada pelanggan anda.

Fokus kepada Jualan

Dengan akses kepada pelbagai produk dan penghantaran automatik, kerja anda menjadi mudah. Anda boleh memberi tumpuan kepada peningkatan jualan.

Tentang Jam Iman

Syarikat Iman Alhdara ialah pengilang, pembuat dan pengedar jam azan solat digital yang ditubuhkan pada 1992 di Damascus, Syria. Produk penstabil voltan jenama Iman telah menjadi nombor satu dalam industri di kawasan timur tengah, dan dijual di negara-negara di sekitar kawasan Arab. Iman Alhdara mengambil tanggungjawab membina peralatan pembelajaran Islamik untuk pengguna demi memenuhi keperluan dan bertujuan menggalakkan budaya zikir di kalangan masyarakat.

Jenis Produk

SAFAA & SAYANGKU

MARWA

MINA

WADA

Syarat Menjadi Ejen Dropship Iman

 • 1. Buat bayaran RM30 sekali seumur hidup ke akaun:

  Nama Akaun     :       Iman Alhdara Sdn. Bhd.
  Nombor Akaun :       21439460007160 (RHB Bank)
  Email                 :       info@iman.com.my

 • 2. Selepas membuat bayaran, hantar bukti pembayaran dan lengkapkan borang pendaftaran di sini: (insert google form URL). Kemudian anda akan menerima e-mel daripada kami tentang Agent ID dan juga dibekalkan dengan gambar dan video produk.
 • 3. Mula lah menjual. Selamat maju jaya! ;)
 • 4. Apabila menerima tempahan daripada pelanggan, anda boleh membuat pesanan di website http://iman.com.my dengan memasukkan maklumat pelanggan anda pada bahagian Nama Penerima dan Alamat Penghantaran. Anda hanya perlu membayar harga jam selepas ditolak Komisen.
 • 5. Team IMAN akan membungkus dan menghantar jam kepada pelanggan bagi pihak anda.

Mulakan bisnes dropship dengan Iman hari ini

Semua ejen dropship akan dibekalkan dengan Starter Pack untuk memudahkan jualan.

Your Cart

Your cart is currently empty.

Continue browsing here.